Kärt ''barn'' har många namn <3

Okej det är Mio jag talar om, han är väl som mitt lilla barn.. I alla fall så kom jag på att Mio har ju typ hur många smeknamn som helst, säkert 100 stycken, ne men väldigt många, här kommer några som jag kom på just nu. Mio (så klart), Mison, Misson, Micho, Michoman, Tutte, Piplarson, Putte, Kisslasse, Mammas älskling (är du mammas älskling? ställer den frågan till han minst 5 gånger om dan :P), Miffo!, Pifflo, Lillpisen, Älskling, Missen... Haha, ja det var ju några av dom alla! Kan du komma på fler??
Till en helt annan sak, jag läste nyss Kensas och Tyras bloggar (följer Kenzas) och dom är ju så bra!!! Håller ni med?
Godnatt, nu ska jag läsa lite...
Fin bild på Älskling som badar!

Dansa

Hejhej! Jag går på streetdance med Cassie och nu har den börjat igen =). Så nu ska jag iväg och dansa, och glöm inte Robinson ikväll för det är som sagt bääääst!!!
Dagens outfit
Vitt linne- ginatricot, spetslinne- H&H, kofta- Filippa K, jeanstights- H&H, halsband (som man inte ser så väl)- ur och pen, klocka/ring- glitter

Dansoutfit

linne- H&H, cykelbyxor- vet inte :P, strumpor- lindex

Robinson time!

HEj! Nu var det dags för Robinson igen klockan åtta, jag tycker det började bra igår i alla fall, har redan fått en favorit, heja Denicé! Och jag skrev fel igår det var inte måndag till fredag utan måndag till torsdag, jaja. Ha en fin kväll och titta på Robinson för det är bäst ingen protest!!!
Jag och Mio just nu

Tinna! och dagens outfit

Hejhej! Hur mår ni? Jag har då haft mig en gottedag i alla fall, i skolan bjöd Tinna först mig på en chokladboll, sedan bakade vi äppelkaka och vaniljsås på hemkunskapen (som inte var så god), sedan följde Tinna med mig hem och så fikade vi på bulle och ''gott i kopp'' (ett gott resept: ta fram en kopp, häll i 1dl havregryn, mjölk så det precis kommer över havregrynen och massor med oboypulver och så var det klart, mummmms, smakar som chokladbollar...) och efter det fick vi för oss att baka ''smarriga bitar'', här kommer receptet:
Ingredienser:
100g smör
1dl socker
4msk kakao
4msk vetemjöl
4msk sirap
Gör så här: 1. Smält smöret i mikron i en bunke. 2. Häll i resten av ingredienserna. 3. Sätt in i mikron i 1-2min på full efekt. 4. Häll i smeten i små formar tex. knäckformar eller lite större. 5. Välj något gott som du vill ha på och häll det på dom (vi hade kokos, mariekexsmulor och cornflakes). 6. Ställ in i frysen och låt stelna.
Smarrigt! jag kan receptet utantill ;)
De smarriga bitarna, mummms!
Tinna och jag lekte lite med min kamera, haha!!!
Jag fick en jättefin ring av Tinna i namnsdagspressent i efterskott som hon köpte på Sardinien, jag älskar ringar! tack Tinna!
Dagens outfit:

Vitt linne- Ginatricot, pussmunströja- H&M, jeans- Cubus, klockring- Glitter, korsring- Style by Tyra


TV kväll

Hej bloggen! När jag kom hem från skolan idag gick vi först med hundarna och sedan gick vi hem till Märta och började titta lite på Water for elephants den började i alla fall bra, men vi han bara se början...

Snart ska jag äta och sedan börjar ju halv 8 hos mig igen haha! Gillar det programet och programledaren är så skojig :P. Men efter det kommer ju det bästa av allt, Robinson börjar! Typ mitt favvoprogram, och det ska ju gå hela veckan måndag-fredag, jippie!!!

Niki, stövarvalpar, och H&M!

HEEJ bloggen! Det gick inge vidare att rida idag, Niki (hästen) vat tjurig idag och han slängde av mig, sen gjorde han så en gång till fast jag ramlade inte av då, men då blev jag trött på han och orkade inte rida mer. Sedan åkte vi och hälsade på stövarvalpar hos några vi känner, de var bara 8 veckor och sååå söta! Dom bet och hoppade på oss hela tiden och vi blev smutsiga som lermonster! Men så söta dom var!!! Glömde ta med kameran så jag har ingen bild på dom.
Jag hittade ett par snygga jackor på H&M som jag vill ha också:
Till hösten
Till vintern

Rida!

Nu har jag och Märta gått med vovvarna och snart så ska jag rida. Jag går inte på ridskola, men min lillasyrra gör och hon är och rider på ett annat ställe ibland också, jag har ridit där en gång innan och idag blir det den andra gången. Jag är inte så jätteglad i just hästar men jag gillar att rida, särskilt att rida lätt (man ställer sig och sätter sig i takt med att hästen travar) över bommar :).
Ha en bra dag!

Shopping med Tinna och Cassie

Jag och bästisarna har varit inne och höstshoppat lite, jag letade bla efter ett par knallrosa converse men det hittade jag inte de hade bara grisrosa (!) och det gillas inte... men jag får kolla nån annan stans efter det, annars hittade jag det mesta som tod på shoppinglistan :)
Här kommer lite bilder från idag och på lite av sakerna jag köpte
Tinna och Cassie på donken
Cassie...
...Tinna...
...Och jag!
Jag köpte en bikini på NewYorker för 15kr!!!
Köpte munkjackan och tightsen och ett par svarta jeans bla.
Bättre bild på tightsen
och även denna söta lilla mobilväskan

Hello!

Det blev tyvärr inget liseberg idag för det skulle åska så mycket i Göteborg så det får bli nästa vecka istället... Men jag räddade dagen genom att ringa mina bästisar Tinna (Albertina) och Cassie (Cassandra) som gärna ville följa med och höst shoppa!
Här kommer dagens
Mio fick va med på bilden men han fokuserade på nåt annat än kameran ;P
Linne- H&M, kjol- H&M, skärp- H&M, skor- DinSko

Nelly.com

Heej! Hittade lite snygga grejor på nelly.com, jag funderar på att ha den vita på mig på skolavslutningen nästa år, den passade perfekt till det, men jag hinner väl hitta något bättre tills dess... Jag älskar modellen på conversen, att dom är lite urringade ner mot tårna, dom ska jag köpa nån gång ;)
Nelly Trend - Highlight Dress
Nelly Trend - The Scoop Top
Converse - All Star Dance Lace Ox

Helg!!!

Kom hem från skolan för ett tag sedan, skönt med helg.. Och imon drar jag och familjen +faster till liseberg :D längtar efter balder!!! Nu ska jag och Märta strax ut med vovvarna (hon har också en hund- Majken) och ikväll blir det mys med film och godis :). Ha en bra helg!
Här kommer dagens outfit

Linne från H&M, jeans från cubus (uppvikta), halsband från lindex tror jag...

GOODmorning!!

Äntligen fredag :D!!! Ska strax dra till skolan, och ikväll blir det filmkväll med Märta (min bästa grannkompis) och syrran. Visar dagens outfit senare kanske men så länge får ni en blid på min käre vovve Mio!


Lips

Jag tog lite coola bilder på mina läppar med olika pimpningar för några dar sedan. Här kommer dom :)

Min kära makeup artist, ingen mindre än Märta!!! ;)

Välkommen till min nya blogg!

Hej jag heter Emma och har gjort en ny blogg och jaa... haha ni får väl reda på lite mer om mig när jag bloggar.


RSS 2.0